• FT 2017

Hypotecaire lening

Een huis kopen of bouwen is alles behalve een dagelijkse bezigheid. Het is een constant wikken en wegen op zoek naar de juiste beslissing. Een professionele adviseur met de nodige ervaring biedt zeker een meerwaarde om alles vlot tot een goed einde te brengen.

Voorwaarden van beton voor uw cocon

Bent u op zoek naar een aangepaste kredietformule? Eentje die u en uw vastgoedproject op het lijf is geschreven? Dan wijs ik u graag de weg door de doolhof van hypothecaire kredieten. Op zoek naar een oplossing op maat van uw budget. Wij verkrijgen de scherpste tarieven bij volgende kredietinstellingen:

Argenta
AXA
DEXIA
Fortis Insurance Belgium
ING
KBC

Of wat dacht u van een formule met optimale zekerheid? Anders uitgedrukt, een woonkrediet met vaste maandaflossingen waarmee u altijd weet waar u aan toe bent.
Ons nieuwe 2 in1 woonkrediet biedt u gedurende de hele looptijd vaste maandelijkse aflossingen met bovendien, dankzij de variabele formule, een veel lagere rente dan bij een vaste formule.

Het accordeon-principe

Het 2in1-woonkrediet is een variabele formule met jaarlijkse herziening. Bij elke jaarlijkse aanpassing van uw krediet wordt de looptijd verlengd of ingekort om uw maandelijkse aflossing gelijk te houden. U hebt twee mogelijkheden: of u neemt een lening op 15 jaar die bij eventuele herziening nooit langer kan duren dan 18 jaar, of  u neemt een lening op 20 jaar met een maximale verlening tot 25 jaar. Bij dalende rentetarieven wordt de duur van uw krediet onbegrensd ingekort.

En uw maandelijkse aflossing? Die blijft tot aan het einde van de looptijd gelijk. Dat betekent dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan en van meet af aan weet hoe lang uw lening maximaal kan lopen.

Meer weten over dit woonkrediet? Loop meteen bij ons langs. Wij helpen u graag verder.

 

VC VERZEKERING.BE
Leopold II laan 213/11
8670 Oostduinkerke    
tel: +32 58 51 58 32
fax: +32 58 51 96 73

FSMA 111333A

Copyright  VC © 2017-2021. All Rights Reserved - Juridische Info
Leopold II laan 213/GV11, 8670 Oostduinkerke - +32 58 51.58.32 - Login